OM KLUBBEN

Fotoklubben på Steinbruddet

Fotoklubben ble stiftet 30. mars 2009 av og for medlemmer av kunst- og kulturhuset Steinbruddet på Kalbakken (Grorud bydel) i Oslo. Vi er en liten klubb som består av ivrige fotoamatører med ulik erfaring, kompetanse, utstyr og fordeling på kjønn.

I fokus skal alltid fotografiet stå! Det er jo derfor vi driver med fotografering som hobby. Vår målsetning er å ha stor takhøyde for alle typer foto og at vi skal berøre temaer som kanskje utfordrer oss til å tenke annerledes og bryte ut av den mer klassiske oppfatningen av hva et fotografi er. Vi er tross alt en del av kunst og kulturfelleskapet Steinbruddet (hvorfor navnet Steinbruddet?). Vi har alle ulike styrker og svakheter som fotografer. Noen har god teknisk kunnskap, mens andre igjen har godt teft for det kreative. Vi skal dele kunnskapen vi har med hverandre og gjøre hverandre til bedre fotografer.

Vi er ingen klubb som driver med helt grunnleggende fototeknisk opplæring for de som akkurat har kjøpt et kamera. Vi ønsker og være en klubb for de som genuint ønsker å ta fotograferingen på alvor og skape mer enn bare hverdagsbilder. Og så skal vi selvsagt ha det trivelig sammen!

Hvis du føler at du passer inn i denne beskrivelsen ønsker vi deg velkommen til oss.

Kontakt oss gjerne om du lurer på noe.

I dag er klubben åpen for alle som har foto som hobby… eller yrke. Det finnes kun en medlemskategori og det er «Klubbmedlem inkl. NSFF».

Pr. 1. mars 2017 er kontingenten 750 kr pr. år og inkluderer medlemskapet i Norsk Selskap for Fotografi (NSFF).
NSFF er fellesorganisasjon for norske film- og fotoklubber, med over 3900 medlemmer fordelt på ca 116 medlemsklubber. NSFF feirer 90-årsjubileum i 2017.

Hvis du har lyst å bli medlem, fyll ut dette innmeldingsskjemaet og vi vil kontakte deg så raskt vi kan med ytterligere informasjon om betaling og klubben.