OM KLUBBEN

HVEM ER VI?

Fotoklubben ble stiftet 30. mars 2009 av og for medlemmer av kunst- og kulturhuset Steinbruddet på Kalbakken (Grorud bydel) i Oslo. Vi er en liten klubb som består av ivrige fotoamatører med ulik erfaring, kompetanse, utstyr og fordeling på kjønn. 

I fokus skal alltid fotografiet stå! Det er jo derfor vi driver med fotografering som hobby. Vår målsetning er å ha stor takhøyde for alle typer foto og at vi skal berøre temaer som kanskje utfordrer oss til å tenke annerledes og bryte ut av den mer klassiske oppfatningen av hva et fotografi er. Vi er tross alt en del av kunst og kulturfelleskapet Steinbruddet (hvorfor navnet Steinbruddet?). Vi har alle ulike styrker og svakheter som fotografer. Noen har god teknisk kunnskap, mens andre igjen har godt teft for det kreative. Vi skal dele kunnskapen vi har med hverandre og gjøre hverandre til bedre fotografer.

Vi er ingen klubb som driver med grunnleggende fototeknisk opplæring for de som akkurat har kjøpt et kamera. Dette baker vi inn underveis når det er naturlig og i tilknytning til bildediskusjoner, workshops og andre aktiviteter.

Vi ønsker og være en klubb for de som genuint ønsker å ta fotograferingen på alvor og skape mer enn bare hverdagsbilder. Og så skal vi selvsagt ha det trivelig sammen!

Vi er åpne for alle som har foto som hobby… eller yrke. Steinbruddet Fotoklubb er medlem av Norsk Selskap For Fotografi. NSFF er fellesorganisasjon for norske film- og fotoklubber, med over 3900 medlemmer fordelt på ca 116 medlemsklubber og gir deg tilgang til å delta i nasjonale og internasjonale konkurranser og salonger. Som medlem i Steinbruddet Fotoklubb blir du også automatisk medlem i NSFF. Vi håndterer det praktiske.


BLI MEDLEM

Har du bestemt deg? Da kan du klikke her for å melde deg inn og vi vil kontakte deg så raskt vi kan med ytterligere informasjon om betaling og klubben. Velkommen!

Medlemskontingent 2019 (kontingentåret er f.o.m. 1.mars)

«Klubbmedlem inkl. NSFF» = 850kr.
«Ungdomsmedlem* inkl. NSFF» = 425kr.

*Ungdomsmedlem er et medlem til og med det året medlemmet fyller 25 år.

Melder du deg inn sent på året innrømmes det en reduksjon i kontingenten som følger:

50 % ved innmelding f.o.m. september t.o.m. november.
F.o.m. desember t.o.m. februar er kontingenten 200kr.


KONTAKT OSS

Kontakt oss på epost post@steinbruddetfoto.no – Vi svarer så raskt vi kan.

Besøksadressen til kulturhuset Steinbruddet er
Dr. Londons vei 5, 0953 Oslo.

Huset vårt ligger midt mellom Rødtvet og Kalbakken t-banestasjoner, på vestsiden av Trondheimsveien (RV4).

Kommer du med T-banen er det ca.150 meter og gå fra både Rødtvet og Kalbakken T-banestasjoner.
Tar du bussen hopper du av på holdeplassen «Flaen» langs RV4 (Trondheimsveien), «Kalbakkveien» i Kalbakkveien (selvfølgelig) eller «Kalbakkstubben» i Nedre Kalbakkvei.  Alle veier fører til Steinbruddet altså!

Med bil er det lett å finne fram hvis du tar avkjøring «Kalbakken» fra RV4 (Trondheimsveien).

Fra syd (Oslo): Ta av «Kalbakken» fra RV4, rett fram i rundkjøringen og videre inn i Kalbakkveien, fortsett…

Fra nord (Gjøvik): Ta av «Kalbakken» fra RV4, til venstre i rundkjøringen og videre inn i Kalbakkveien, fortsett…

…fortsett forbi Kalbakken Senter og Esso i Kalbakkveien, til venstre i første kryss og kjør til du får til T-banen på høyre hånd.
Rett før T-banestasjonen går det en liten vei inn til venstre (dette er Dr- Londons vei) og kjør 200m. Nå er du framme.