Aktiviteter i Steinbruddet Fotoklubb før jul

Søndag 29. november

fakkeltog

Streetfotografering av fakkeltoget fra Jernbanetorget til Universitetsplassen kl.1630 og julegrantenning på Universitetsplassen kl.1700. Vi samles etter dette på Dovrehallen i Storgaten for hyggelig samvær og sjekk av bilder.

Vi møtes utenfor Tre Brødre på hjørnet av Karl Johansgt-Øvre Slottsgate kl.1630. Da har vi tid til innstilling av kamera etc. før fakkeltoget når Egertorget. Vi går videre til Universitetsplassen der julegranen tennes ca kl.1700.

Etterpå går vi i samlet flokk til Dovrehallen.

Vi må ha rask påmelding for å bestille bord på Dovrehallen. Send påmelding til frank.sundborg@getmail.no  innen torsdag 26. november.

pagebreak1

Tirsdag 8. desember

DGM    DGM_logo

Workshop «Fotografering i dårlig lys»

Avholdes på «Den Gamle Major» i Bogstadveien 66. Her må vi også ha forhåndspåmelding for bordbestilling. Noen ønsker kanskje og ta seg en øl på Gamle Major, så da møter alle direkte der kl.1800 for å slippe bilkjøring. T-banen til Majorstua er en god løsning.

Påmelding til frank.sundborg@getmail.no innen fredag 27. november.

pagebreak1

Tirsdag 15. desember

Fotoklubbens Juleavslutning i Rødtvet Fritidsklubb. Det blir julemat og stor hygge. Claus sender ut egen påmelding for dette arrangement den 25. november. Påmelding sendes han ved å svare på mailen.

julekuler

Please follow and like us: