MEDLEMMENES GALLERIER

Bli kjent med oss

Her kommer en kort presentasjon av noen av klubbens nåværende medlemmer.

Vidar Samuelsen

Fra jeg var liten pjokk har jeg likt og fotografere og siden 1984 har jeg hatt foto som ordentlig hobby. Gjennom disse årene  har det blitt fotografert en anseelig mengde motiver, jeg har kjøpt, eid og solgt et ukjent antall kameraer og objektiver, jobbet litt som frilansfotograf i lokalaviser i mine yngre år og tatt noen fotooppdrag privat for venner og vennesvenner.
Jeg har fotografert mye med film og kost meg i mørkerommet med fremkalling av både film og kopiering av sort/hvitt bilder. På 2000 tallet en gang ble jeg med over i den digitale fotoverden og har konvertert helt fra film. Jeg elsker mulighetene det digitale formatet gir meg til å lage og skape mine egne bilder og ser ikke på det som juks. Fotografiet kan være både kunst og dokumentarisk og som fotograf er det viktig og skille dette fra hverandre.
Vi skal være ærlige og som fotografer har vi et selvstendig moralsk ansvar for hvordan vi presenterer bildene våre.
Har vært med i fotoklubbmiljøet i Moss i mange år og har også vært leder av klubben. I 2016 ble jeg valgt inn som leder av Steinbruddet Fotoklubb og synes det er skikkelig spennende og givende og bidra i en flott fotoklubb.
Skal jeg trekke fram noe så liker jeg spesielt å fotografere kulturlandskap, konserter og mennesker, men er egentlig interessert i det meste inne fotografering.

Hjemmeside flickr

[Not a valid template]