Høstsesongen er i gang!

Sommeren er på hell og vi kan nå pakke ned badetøyet og konsentrere oss helt og fullt på vår kjære hobby, fotograferingen, og ingenting er bedre enn det!!!

Styret håper vi kan by på et interessant høstprogram og mye vil dreie seg om portrettfoto og fotografering av mennesker. Dette har vært et stort ønske fra dere medlemmer. Vi skal prøve og gå litt i dybden og håper de som ikke er sååå interessert i det også har lyst å følge med og prøve seg.

MEN, først skal vi få testet våre kunnskaper i en krevende øvelse, konsertfoto! GRANITTROCK går av stabelen 2-3.september i Lillomarka Arena og vi får lov og komme innenfor i fotopiten (fotoakreditering, så langt vi har, vil deles ut i forkant av konsertene)!
På fotokafeen 23.august har du sjansen til å spørre og grave for å få de beste tipsene før det braker løs… når konsertene først er i gang så er det nesten ikke rå å kommunisere fototeknikk.

Klubben har noe studiolys med tilbehør og tre små batteridrevne speedlights med trådløse utløsere for Nikon og Canon som kan benyttes. Dette kan dere også «leke» med på fotokafeene våre.

Følg med på kalenderen og velkommen til mange møter i klubben!

 

Please follow and like us: